Kundeudtalelser

Hør hvad kunderne synes om JustCoaching.

Udtalelser fra kunder

Med mere end 12 års professionelt arbejde inden inden for sundhed, træning og coaching, har jeg hjulpet mange kunder.

Læs nogle af deres udtalelser her på siden, og kontakt mig for et gratis og uforpligtende møde. Her planlægger vi et forløb, der matcher netop dine mål og ønsker.

Træning og kostvejledning

Udtalelse fra Malene

Jeppe er god til at lytte, motivere og har fuldstændig fokus på dig, dine styrker og udvikling. Han opfanger hurtigt, hvad der motiverer dig under træningssessionen. Samtidig fokuserer han på, at man udfører øvelserne korrekt, så man undgår skader. Jeppe er tillige meget vidende om kost og ernæring, man kan tydeligt mærke, at han har stor evidensbaseret fagkundskab. Jeppe er engageret og har formået at få mig til at fastholde min træning og min vægt (tabt 10 kg – fra 67 til 57 kg).

Det bedst af de hele er, at jeg absolut ikke følger nogen kur, men bare fastholder mit program og udnytter de råd, som jeg fik af Jeppe. Hvis du ønsker coaching af en super behagelig og faglig dygtig træner, som inspirerer dig til at fastholde de forbedringer, du opnår, SÅ ER JEPPE DEN HELT RIGTIGE COACH.

Træning og kostvejledning

Udtalelse fra Martin

Jeg har ad flere omgange fået trænings- og kostvejledning af Jeppe Just, altid med meget tilfredsstillende resultater.

Jeppe har en unik og dyb indsigt i både træningsmetoder og kostens sammensætning ift. opnåelsen af individuelle mål. Hvadenten det er vægtreducering, toning til konkurrencer, livsstils omlægning eller noget fjerde kan Jeppe skræddersy et forløb.

I modsætning til mange personlige trænere, handler det for jeppe ikke om at blive set, men om at have fuld koncentration og nærvær på dig som kunde. Træningen er varieret og tilgodeser dine egne ønsker. Der skal ydes når du mødes men Jeppe men det handler ikke om at du skal være ”ødelagt” dagen efter – Jeppe inspirerer dig til at holde fast.

Jeppe er en smilende motivator der hjælper dig til at nå dine mål.​

Træning og vægttab

Udtalelse fra Per Strigler

”Bare lige to mere….” – citat Jeppe Just.

Jeg vil varmt anbefale alle, at få hjælp til træning og vægttab hos Jeppe. Da jeg ikke er typen som presser mig selv til det yderste hver gang jeg træner, er en personlig træner lige det jeg har brug for. Jeppe er unik fordi han udover at være en topmotiverende personlig træner også er uddannet diætist og har flere års erfaring med at lave kostplaner der virker.

Min kostplan skal være et effektivt vægttab i en travl hverdag, hvor der ofte kan komme fristelser samtidig med at blodsukker-balancen skriger på tilfredsstillelse. Det kan Jeppes kostplan for mig.

Når jeg træner 1-2 gange om ugen med Jeppe, bliver mit overskud stort og det giver en fantastisk følelse af sundhed i kroppen på alle de andre dage. Jeppes enorme viden om træningsmetoder, fysiologi og kost giver mig indsigt i de små forbedringer, der gør den store forskel i resultater.

Så hvis du vil tabe dig, blive fastere og stærkere samt få svar på dine spørgsmål om kost og træning ud fra dine personlige ønsker og målsætninger, så vil jeg ikke tøve med at anbefale Jeppe.

Træning og vægttab

Udtalelse fra Jette Nørregaard

Jeg mødte Jeppe første gang i 2012 – da bogen ”Kvindekuren” skulle skrives, da han havde en stor del af resultatet af denne bog. Han fik os bla motiveret til at gå i gang med hård træning – hvis vægttabet skulle ske.

Jeppes træning er altid godt tilrettelagt, og så kan jeg altid lige ta et par stykker mere – eller jeg får en ”lille gave” med på vejen (10kg ekstra). Det er en god og sjov måde at træne på – og alligevel bliver man bestemt presset – men igen på den gode måde.Jeppe er nærværende og engageret, har en dejlig humor, altid smilende og glad.

Jeppe er god til at lytte til hvad jeg ønsker at få ud af træningen, og så er han god til at sætte fuld fokus på mig som kunde. Vi får altid mange gode snakke under træningen. Jeppe kan altid give en et professionelt svar på alle ens spørgsmål vedr kost, træning, sundhed og kroppen generelt – da han jo er ”nørden” her J (på den gode måde).

Jeg er totalt afhængig af mine 2x træning om ugen med Jeppe. Man har bare en følelse af sundhed og en stort energi overskud efter de træningstimer.

Med en professionel coach, som Jeppe, kan du komme lagt.​

Personlig træner

Udtalelse fra Sandie Jørgensen

Mit samarbejde med Jeppe startede for nogle år tilbage da han arbejdede hos Frk. Skrump i Hellerup. På daværende tidspunkt havde jeg på egen hånd tabt ca 25 kg, men havde – med mine 135 kg- brug for ny viden og sparring i forhold til PCO-venlig kost. Jeppe lavede en kostplan til mig, og sideløbende begyndte vi at træne med kettlebells, hvor jeg endelig oplevede en glæde ved at træne, som jeg ikke havde oplevet i mange år. Jeg tabte de næste 10 kg sammen med Jeppe, men så skiltes vores veje, og i godt et års tid holdte jeg min –dog stadig høje –vægt ved bl.a. at følge kostprincipperne i korte perioder, og fortsat træne med kettlebells derhjemme.

Desværre så var der opstændigheder der gjorde, at der det næste halve år, sneg sig en hel del kilo på igen, og ydermere begyndte jeg at have daglige smerter i mine fødder, hvilket udfordrede bare det at gå på arbejde,som i mit tilfælde ikke er af den stillesiddende slags.

Imellemtiden genoptog Jeppe og jeg vores samarbejde – denne gang i Vesterbronx Gym på Vesterbro – da jeg gerne ville i gang med vægttab igen. I en periode arbejdede vi derfor med forskellige mobilitetsøvelser, udstræk samt brugte bolde m.v til at løsne op i fødderne. Ydermere arbejdede vi meget med tankegangen i forhold til det at have smerter, og hvordan hjernen arbejder når der opleves smerte et sted i kroppen, og at det også handler om at når først hjernen har erfaret at en bestemt øvelse eller lign. gør ondt, så vil det føles “farligt”, og dermed noget kroppen gerne vil undgå at udsætte sig selv for igen.

Men med Jeppes hjælp har jeg lært at det ikke altid nødvendigvis er en fordel at give efter for den “angst”, men at man skal give kroppen en ny erfaring som viser at det ikke er farligt, samtidig med at man ikke får provokeret alt for meget. Lidt pres af gangen = udvikling. Samarbejdet med Jeppe, samt ordentligt fodtøj og ortopædiske indlæg har gjort en enorm forskel, og efter bare en måned døjer ikke længere med daglige smerter i fødderne. Sideløbende på den måned tabte jeg i øvrigt 7 kg. Hver dag bliver det bedre, og vi har – i en længere periode nu – kunne fokusere på flere ting såsom vægttab/kost, styrkeopbygning og bedre teknik.

Jeg går til Jeppe fordi at han er vanvittig kompetent, og samtidig har hjertet på rette sted. Han lytter oprigtigt til mine behov og ønsker, og gennem vores samarbejde – og dermed kenskabet til mig som person- formår han at kombinere og balancere kost og træning hårdfint mellem interesse, motivation, komfortzone og tilpas udfordring.

At træne sammen med Jeppe er som regel altid sindsygt hårdt, men også altid sindsygt motiverende og sjovt. Det vigtigste for mig er dog at jeg under træningen føler mig tryg og tilpas, da jeg ellers vil bekymre mig mere om hvad andre tænker om mig, end om selve træningen, og også her må jeg sige at Jeppes måde at være på, er enormt tillidsvækkende, og jeg har igennem vores samarbejde opbygget en stærk tro på mig selv og det jeg kan, og det skyldes i høj grad at jeg kan mærke at Jeppe tror på mig, at han støtter mig, og at jeg ikke behøver at skjule mine dårlige vaner, nedbrydende tankemønstre eller at noget er rigtig svært.

Jeg er utrolig taknemmelig for at jeg har mødt Jeppe, og jeg er ikke et sekund i tvivl om at jeg har valgt den bedste måde at invistere i mig selv på, ved at lade Jeppe være en af de vigtigste og centrale personer i min rejse mod et sundere, mere balanceret og stærkt liv. Et liv hvor min PCO er i balance med stabilt blodsukker og optimal insulinfølsomhed til følge, en renere hud, et humør der er i top, og en voksende kærlighed og lyst til at bruge min krop hver dag. En krop uden smerter, en stærkere og mere smidig krop, en lettere krop. En krop jeg snakker respektfuldt om og som jeg holder af.

Sandie Jørgensen

Kost- og træningsforløb

Udtalelse fra Mette Faber

Jeg kan varmt anbefale et forløb hos Jeppe

Jeg startede et kost- og træningsforløb hos Jeppe, da jeg havde brug for hjælp til at ”downsize” – ikke tænkt så meget ift. at reducere fedtprocenten, men primært for at reducere størrelsen på mine muskler. Det var noget, jeg havde haft ønske om og arbejdet på længe, men uden den store succes.

Jeg blev af flere anbefalet at tage kontakt til Jeppe, som – med sin omfattende viden indenfor bl.a. kost og ernæring – nu har hjulpet mig med at få knækket koden til min krop, så det går den vej, jeg ønsker.

Jeppe tager i planlægningen af et kost- og træningsforløb udgangspunkt i den enkeltes ønsker og behov, så det ikke bliver et “op ad bakke”-forløb fra start. Derudover har han en evidensbaseret tilgang, der kombineret med hans omfattende viden indenfor kost, ernæring og træning gør, at man føler sig helt tryg ved at “lægge sin krop i hans hænder”.

Træningsplanen er tilpasset individuelle præferencer og øvelserne varierede og overskuelige i omfang, så træningen er sjov og nem at gå til. Jeppe har i øvrigt meget fokus på korrekt teknik under udførelse af øvelserne, hvilket giver stor tryghed. Derudover er han nærværende, lyttende og engageret, pædagogisk i sin måde at formidle et budskab på og en god motivator.

Jeg kan altså varmt anbefale et forløb hos Jeppe, og det uanset hvad din udfordring måtte være, eller hvilket mål du har (vægtreduktion, muskelopbygning, livsstilsændring, mv.).

Styrke og bevægelighed

Udtalelse fra Charlotte Friedrichsen

Jeg har trænet med Jeppe Just i over 1 års tid. Min fysiske form er blevet markant bedre, både styrke- og bevægelighedsmæssigt. Jeppe er ekstrem ( nørde-dygtig ) på alt omkring kost og på et særdeles evident plan. Han er så opdateret og vidende, at jeg vil kalde det ekspert-niveau.

Jeppe besidder samtidig stor indsigt på det personlige og psykologiske plan og formår, at arbejde både med eliteudøvere og som mig almindelig motionist. Han differentierer træningen på en måde, der passer tilpræcis den enkelte klient.

Jeppes tilrettelægger sin træning så man altid kommer godt igennem en session. Han formår, at gøre det overskuelig for klienten og får trukken en igennem, så man faktisk ikke altid når at ”opdage”, hvor hårdog effektiv ens træning faktisk har været.

Jeppe er et virkelig behageligt menneske, der altid er fuldstændig på, nærværende og engageret.

Hvis jeg en dag er umotiveret kommer jeg alligevel, da jeg ved, at når træningen med Jeppe går i gang kommer motivationen efter 5 min. Han kan virkelige noget der.

Mine bedste anbefalinger til Jeppe Just

Charlotte Friedrichsen / direktør Idrætsakademiet

Vil du også i bedre form?

Book et uforpligtende møde nu.

Jeppe Just hjælper dig med at sætte realistiske mål, holde motivationen oppe og komme i bedre form – både fysisk og mentalt.

Mine informationer

Du er altid velkommen til at skrive eller ringe til mig ved at bruge nedenstående informationer.

JustCoaching
Vesterbrogade 76, 2. sal, ​1620 København V

(+45) 61 18 18 64
justcoachingdk@gmail.com

CVR nr.: 33278527

Skriv til mig